Henning Tiemeier

Henning Tiemeier is hoogleraar Kinderpsychiatrie aan het Erasmus MC in Rotterdam.
Hij doet onderzoek naar de invloed van negatieve ervaringen op de ontwikkeling van hersenen van kinderen en hoe dit tot depressie bij adolescenten kan leiden.

Voor de aanvraag van een VICI-beurs van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) werd Vosviscom benadert voor de vormgeving van een schema en de Powerpoint.

"Vosviscom heeft mij geweldig geholpen bij een belangrijke presentatie. Zij heeft de lay-out ontworpen en de dia's van afbeeldingen en schema's voorzien. Het resultaat is niet de standaard Powerpoint-illustratie maar een prachtig grafisch ontwerp. Kenmerkend zijn een goed afgestemde vormgeving en subtiele kleuren. Het schema met pictogrammen vormde de leidraad voor mijn presentatie. De getekende figuren en pictogrammen zijn zeer aansprekend en blijven bij het publiek hangen. Wat de samenwerking zo leuk maakte is dat Vosviscom creatief en precies is. Bovendien werkt Vosviscom snel en werden mijn – soms wat vage – ideeën uitstekend begrepen. Ik ben zeer tevreden – en ik heb de beurs met mijn presentatie binnengehaald."

Henning Tiemeier, hoogleraar aan het Erasmus MC